reisetilasia

Just another WordPress.com site

Vi veit vi har det bra. I Vietnam.

Heisann hoppsann, blogging er toppsann!

Vi har blitt ekstremt treige på denne bloggingen altså. Det har kanskje noe med å gjøre at vi lever livet, og glemmer(ikke har ork) til å klikke oss inn på www.wordpress.com og oppdatere dere der hjemme. Men, vi fortsetter noen ganger selvom! Nå har vi til og med lagt ut det største fotoalbumet i reisetilasia.wordpress.com’s historie. WOHO.

Siden sist har vi blant annet tilbragt noen dager i Ho Chi Minh City, der vi forøvrig likte oss særs godt. Ankom byen med nattbuss, etter en 15 timers tur. ÅLREIT. Ellers har vi shoppet alt mulig billig. Vi har til og med kjøpt den tradisjonelle, vietnamesiske hatten(dere vet den de fleste plukker ris med i sola).

Siden Heidi har snudd ryggen til meg(Margit), og vil sove, holder jeg fortsatt koken og skal fortelle dere litt om hva vi har opplevd. Så, hva har vi opplevd i Ho Chi Minh City?
Jo, vi har tatt taxi i ett par timer ut til et stort område der Chu Chi-tunnelene befinner seg. Hva er Chu Chi-tunnelene? Jo, det er noen underjordiske tunneler som soldater(og generelt lokale folk) bodde og gjemte seg i under vietnamkrigen. Vi var så tøffe og klatret ned i de, og vi måtte krabbe oss gjennom tunnelene(ja, vi stanget hodet i flaggermus). Dette syns vi var veldig spennende, og det var lett verdt 2 timer i taxi(taxi-sjåføren regnet at det ville ta en halv time). Uvitende om veien og uvitende om det engelsktalende språket, klarte taxisjåføren å bringe oss frem og tilbake. Vi ville prøve å få med oss krigsmuseet samme dag, men han skjønte ikke hva «Warmuseum» var. Så etter en miming av Vietnamkrigen(type; «waaar, bombombomboom») og han fortsatt ikke forstod, droppet vi det, og dro vi til en restaurant og spiste mat. Så det var det. Vi dro på krigsmuseet dagen etterpå, da. Det var spennende det også. Det var til og med bilder av demonstranter fra Moss der! Ja, det er ganske spesielt.

Nå er vi i Phan Thiet, en koselig liten landsby. Bor på det beste gjestehuset noensinne, for 12 dollar natten. Her får vi låne kjøleskap, ta så mye brus vi vil(bare vi skriver det opp og betaler når vi drar. Hehe), og får låne sykler så vi kan sykle rundt og se på livet. Her på gjestehuset(Guesthouse, som vi liker å kalle det) er det mange damer som løper rundt og styrer, og en tysk(?) mann som selvfølgelig er gift med en av disse damene som løper rundt og styrer. De fikser alt det vi trenger! Det er veldig hyggelig å bo her. Det vi gjør på dagtid er å late oss ved stranda, kjøre scooter rundt i området, spise og bade.

I morgen er planen å stå opp litt tidlig, dra på stranda, og så blir vi hentet med Jeep klokken 14.00(for å være helt eksakt), for å kjøre til sanddynene her. Håper på å ake! Der skal vi også se solnedgangen, så det tror vi skal bli ganske fint.

Alt i alt har vi det veldig bra. Koser oss og nyter de siste dagene vi har her. Om syv dager vender vi jo snuta hjem til Norge. Rart!

Blogges kanskje en siste gang? Ja, det gjør vi sikkert.

Kosogklem fra Heidi(som har sovna for leeeengst. Jippiyey) og Margit:)

Reklamer

1 kommentar

  1. CHARLY

    Hei. Ville bare fortelle at jeg er deres største fan. Eller i hvert fall bloggens største fan. Gleder meg så utrolig masse til dere kommer hjem om bare en liten uke! Jippiyeeey sier jeg da som deg Margit 🙂 Jippiyeeeeeey jippiyeeeey jippiyeeey!
    KOZI&KLEMZI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: